Nieuws

Maart 2016 | Er wordt hard gewerkt aan onze nieuwe website. Ook aan de definitieve WordPress versie van de site wordt op dit moment gewerkt. Echter om toch iets meer inzicht te geven over wat wij doen/wat wij bieden is de website al online.

Januari 2016 | Het kan u eigenlijk niet ontgaan zijn, ons in ieder geval niet. De wet "Meldplicht Datalekken" is van kracht. Alles wat ook maar enigszins als een lek beschouwd kan worden dient gemeld te worden. In hoeverre dit gecontroleerd wordt door justitie is echter nog niet bekend. Zodra alles op een rij staat en echt volledig helder is zullen wij dit ook op onze website melden. Zodat u als klant weet hoe wij hierin handelen. En vooral wat u van ons op dit gebied kan/mag verwachten.

November 2015 | Deze maand heeft KPN voor de 2e maal op rij een onderzoek gedaan naar de bereikbaarheid van ons bedrijf. Dit doet KPN onder diverse bedrijven. Voor de 2e maal op rij hebben wij hiermee Goud behaald. En zelfs op telefonisch vlak ons zelf verbeterd. Uw vindt alle informatie over hun bevindingen hier.

Juli 2015 | Sinds 1 juli hebben wij een nieuwe collega op parttime basis: Tommy Broekman. Tommy heeft eerst tijdens zijn ICT opleiding stage bij ons gelopen en is nu na het afronden van zijn studie voor een aantal dagen in de week ons team gaan ondersteunen.