Willem Maltha, DGA van de Maltha groep

November 2007 heb ik de eerste besprekingen gevoerd met Pet-ict. Daarvoor kende ik “Pet” al jaren van het SCHC hockeyveld en kende hem als Pet. Anderhalf jaar geleden kwam ik er spontaan achter dat Pet eigenlijk Dirk van Dam was en hij in het verleden jarenlang één huis verder van mij vandaan heeft gewoond. Pet was voor mij geen Dirk en visa versa, hoe komisch. De logische benaming van zijn nieuwe bedrijf, Pet-ICT diensten B.V., vond ik dan ook een logisch gevolg.

Wij, de Maltha groep, vertrouwen ons lief en leed op ICT gebied dan ook al 11 jaar toe aan de medewerkers van Pet-ICT diensten en in het bijzonder aan Dirk alias Pet graag toe. Wij zijn goed in het bouwen aan persoonlijke groei en Mindset van jongeren vanaf groep 4 t/m Master en hebben met onze medewerkers geen snars ICT verstand. Natuurlijk moeten wij goed kunnen werken met al onze in house ontwikkelde producten en systemen maar daar zorgen de medewerkers van Pet-ICT dan ook dagelijks voor.

In nood? Geen probleem want binnen no time staan ze voor ons klaar zodat onze continuïteit nooit in gevaar komt.

Geen vraag is teveel, even een “noodje” tussendoor, geen punt.

Hun zorg en alertheid is onze continuïteit en dus voor ons bedrijfsmatig van levensbelang. Niet alleen wil ik Pet-ICT diensten van harte aanbevelen, ik vind dat zij voor een ieder een must zijn. Wij zijn graag bereid om als referentie te dienen.

In de hoop nog jaren met elkaar een stabiele en veilige ICT-omgeving te behouden, teken ik.

Willem Maltha, DGA van de Maltha groep