Diensten

Wij leveren verschillende diensten zowel op het gebied van hardware als op het gebied van software. Hieronder een kort overzicht van de meest voorkomende diensten.

Automatisering

Indien uw werkplek(ken) toe is aan onderhoud/upgrade/migratie of herinstallatie kunnen wij dit voor u regelen. Wij bieden ondersteuning voor desktop PC’s/Laptops en servers. Wij zorgen ervoor dat de werkplek zo kort mogelijk buiten gebruik is (in overleg). En mocht u bestanden missen dan kunnen we deze gegevens terughalen uit een back-up van uw huidige werkplek. (Deze bewaren wij 6 maanden, alvorens wij deze laten vernietigen door een gecertificeerd bedrijf).

Leveren en installeren van nieuwe hardware

Denk hierbij aan Servers, Desktops, Laptops, UPS (noodbatterij), Printers, Scanners, All-in-One apparaten… In de meeste gevallen leveren we al deze hardware kant en klaar en geïnstalleerd bij u af, tenzij anders overeengekomen tijdens de bestelling van de hardware. Zie “Onze Merken” voor een overzicht van de merken waarmee wij voornamelijk werken. Mocht u speciale wensen hebben kunnen wij altijd voor u nagaan of wij dit voor u kunnen realiseren. Mocht uw voorkeur uit gaan naar een ander merk. Dan is ook dat geen probleem. In de meeste gevallen kunnen wij die ook leveren.

Leveren en installeren van software

Denk hierbij aan de gebruikelijke software zoals: Microsoft Windows en Microsoft Office (ook voor Mac OS X). Maar wij kunnen op aanvraag ook vaak andere software leveren (o.a. Adobe).

Leveren en installeren van beveiligings software

Wij leveren en installeren beveiligingssoftware voor o.a. Desktops en Laptops maar ook voor Servers. Zodat u gerust gebruik kunt blijven maken van internet, e-mail, programma’s en uw eigen netwerk. Hierin is er keuze uit diverse programma’s. (Sinds een jaar of 2 is het ook voor Mac OS X gebruikers aan te raden beveiligingssoftware te gebruiken, ook dit leveren/installeren wij).

  • ESET Thuis: NOD32 Antivirus, Smart Security, Cyber Security, Cyber Security Pro
  • ESET Zakelijk: Endpoint Antivirus, File Security, Mail Security, Endpoint Security, Mobile Security
  • Kaspersky: Antivirus, Internet Security, Pure

Cloud, Exchange Online en Back-up

Wij specialiseren ons steeds meer in het bieden van online (cloud) diensten. Wij kunnen u adviseren op het gebied van een private Cloud (Pet Cloud), Exchange Online/Office365 (Pet ICT) en Pet ICT Back-up. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ondersteuning in diverse vormen

Aangezien wij een kleinschalig bedrijf zijn en de lijnen op onze kantoor kort, kunnen onze medewerkers u (meestal) volledig ondersteunen van A t/m Z.

  • Advies bij aanschaf van Hard- of Software
  • Telefonische ondersteuning na aanschaf en installatie
  • Ondersteuning ter plaatse
  • Periodiek onderhoud aan Servers
  • Hosting van websites

Wij hanteren een vast uurtarief en rekenen geen voorrijkosten bij bezoek op locatie. Wij bieden ook de mogelijkheid voor de afname van een meer urencontract (strippenkaart) of indien gewenst een all-in remote of full-service contract. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.